Somevaikuttaja Mona Blingin 5 alusasuvinkkiä transtaustaiselle

Kysyimme somevaikuttaja Mona Blingiltä, mitä vinkkejä hänellä olisi antaa transtaustaiselle asiakkaalle kehon feminisoinnista. Monan vinkit koostuvat konkreettisista vinkeistä ja mitä tärkeintä, kehotuksista tutustua omaan makuun ja itselleen sopiviin itseilmaisun keinoihin.

 

 1. Kanafileet ja push-up-liivit

"Kun rintoja ei vielä ole tai rinnat ovat pienet, niin sanotut kanafileet eli rintaliivien ja oman rinnan väliin laitettavat silikoniset fileet voivat auttaa. Itse käytin prosessini alussa paljon kanafileitä, mutta myös erittäin paksuja push-up rintsikoita. Jotkut transnaiset käyttävät myös kikkaa, jossa he laittavat useammat rintaliivit päällekkäin ja varjostavat aurinkopuuterilla rintavakonsa täyteläisemmän illuusion luomiseksi."

Testaa esimerkiksi Eve-sarjan push-up-liivejä. Liivissä on toppausta ja se mukautuu yläreunasta ihonmyötäisesti jättämättä suurta aukkoa ihon ja liivin välille. Naisellisuutta voi korostaa myös kauniilla leikkauksilla. Esimerkiksi Bralettet asettuvat naisellisesti myös rinnattomalle ja pienirintaiselle.

- Maria, Lovannalta

 

2. Tucking eli sukuelimen piilottaminen

"Jos ei ole käynyt sukuelinkirurgiassa tai ei edes välttämättä aio koskaan käydä, voi transtaustainen nainen silti haluta piilottaa sukuelimensä. Tuckingiin eli sukuelimen piilottamiseen löytyy paljon hyviä tutoriaaleja YouTubesta. Jotkut transnaiset käyttävät toimenpiteessä teippiä, mutta itse en suosittele tätä metodia, sillä teippi sattuu todella paljon ja voi jopa vaurioittaa ihoa. Oman transprosessini alussa käytin niin sanottua "gäffiä" (englanninkielinen termi on gaff), joka auttoi pitämään piilotetun sukuelimen paikallaan, mutta kokemukseni mukaan myös tiukat alushousut ajavat asian hyvin. Jos haluaa erillistä gaffiä koittaa, voi sellaisen ostaa valmiina tai askarrella itse esimerkiksi tennissukan varresta ja vanhojen alushousujen kuminauharesorista – tästä löytyy paljon tutoriaaleja myös netistä!"

Tukevimpia housumallejamme ovat Eve-sarjan Brazilian-alushousut  ja Glow-sarjan korkeavyötäröiset alushousut.

- Maria, Lovannalta

 

3. Topatut alushousut

"Hormonihoidot ohjaavat rasvaa uusiin paikkoihin, esimerkiksi tisseihin ja peppuun. Ennen hormonihoitoja en ollut tyytyväinen peppuuni ja halusin siihen muotoa, joten tilasin netistä pehmustetut alushousut. Tällaiset alushousut toimivat kuin push-up rintsikoina, mutta takapuolelle."

Myös alushousujen leikkauksilla voidaan korostaa pyöreitä muotoja. Glow-sarjan korkeavyötäröiset housut luovat efektin täyteläisemmästä takapuolesta. Tämä ei erotu päällisvaatteiden alta, mutta toimii tehokkaana itsetuntoboostina.

- Maria, Lovannalta

 

4. Lantion feminisointi

"Lantionalueen feminisointiin on paljon erilaisia kikkoja, mutta yleisin on varmasti myös drag queenien suosima menetelmä, jossa vaahtomuovista tai muusta pehmeästä materiaalista muotoillaan hieman lisätäytettä lantion alueelle. Netistä pystyy ostamaan myös valmiina erilaisia alushousuja, joissa on toppausta lantiolla. Etsi googlesta esimerkiksi hakusanalla 'hip enlargement underwear'."

Jos haluat käyttää erillistä täytettä, lantiolta peittävän malliset alushousut toimivat parhaiten. Glow-sarjan korkeavyötäröiset housut peittävät ja paljastavat sopivassa suhteessa. Kangasta riittää mukavasti lantiolle ja niukka stringimäinen takaosan tekee mallista seksikkään.

- Maria, Lovannalta

 

5. Kokeile, mikä sopii juuri sinulle!

"Kehon feminisoinnissa, kuten ei missään muussakaan itseilmaisussa, ole oikeaa eikä väärää tapaa toimia. Kokeile mikä tuntuu sinusta parhaimmalle ja mikä tapa sopii sinulle! Se mitä yksi ihminen tekee ei ole välttämättä se, mitä kaikkien pitäisi tehdä. Yrityksen ja erehdyksen kautta opit tuntemaan oman kehosi ja oman makusi."

Kurkkaa valikoima kokonaisuudessaan ja löydä omat suosikkisi. Lisää apua alusasuostoksille saat asiakaspalvelustamme hello@lovanna.fi.

- Maria, Lovannalta

 

Blogikirjoitus on koostettu transtaustaisen somevaikuttajan Mona Blingin Lovannalle antamista vinkeistä. Kuvat: Mona Bling 

IG: @mona_bling

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisemista