Hyvinvointi

Meille on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan myrkyttömistä materiaaleista.
Materiaaleiltamme olemme vaatineet Öko-Tex Standard 100 -mukaista turvallisuutta, mikä tarkoittaa, että materiaali ei saa sisältää haitallista määrää kemikaaleja.
Hyvinvoinnin kannalta pidämme myös mukavuutta ja istuvuutta tärkeänä. Tuotteemme suunnitellaan pehmeiksi ja tukeviksi ja kokovalikoimassamme on huomioitu myös harvinaisemman koon omaavat naiset. Suosittelemme kokotaulukkomme käyttöä, jotta saat valittua sinulle parhaiten sopivat koot.

Vastuullisuus

Haluamme pitää toiminnastamme aiheutuvan ympäristökuorman mahdollisimman pienenä, joten kiinnitämme erityistä huomiota käyttämiimme materiaaleihin. Kaikki alusasumme valmistetaan Euroopassa käyttäen joko kierrätys- selluloosa- tai luomukuituja.
Verkkokaupan pakkauksemme ovat kierrätettäviä ja Suomessa lähetyksemme ovat hiilineutraaleja.

Estetiikka

Mielestämme alusasujen tulee olla kauniita koosta ja käyttötarkoituksesta riippumatta. Harvinaisen koon ei tarvitse aina tarkoittaa mustaa tai vaalean ihon väristä arkiliiviä, ja arkiliivin ei tarvitse tarkoittaa tylsää ulkonäköä.
Jotta alusasumme sopisivat mahdollisimman monille, emme ole määritelleet kohderyhmällemme vain yhtä ihonväriä. Esimerkiksi vuoraukset tuotteissamme ovat "nuden" sijasta tuotteiden värisiä.